понеділок, 16 квітня 2007 16:51

У полтавському дитсадку виховують за 1000 гривень

Три з половиною року діє приватний дитсадок у Промисловому провулку Полтави. Вихователями працюють випускники педуніверситету. Мають власну методику.

— Наша мета — допомогти дитині до трьох років усвідомити себе як особистість, — пояснює завідувачка та засновниця дитсадка Оксана Данько, 37 років. — Тоді вона не матиме проблем із самореалізацією та спілкуванням. Для вихователів влаштовуємо курси й тренінги, щоб вони правильно працювали з дітьми.

Про кількість вихованців і вихователів Данько відмовляється говорити — боїться перевірок податківців. Охочих не бракує, хоча за місяць батьки платять більш як по 1 тис. грн. Гроші йдуть на харчування, зарплатню, спеціальні ігри. За комунпослуги приватний дитсадок щомісяця сплачує 2,5 тис. грн.

— Ми створюємо домашню атмосферу, — веде далі Оксана Данько. — Групи невеликі, по 10–12 дітей. Для обговорення проблем діти й вихователі збираються в "теплому колі". Для дитини важливо бути почутою.

В іншому забезпечено всі норми дошкільного навчання та виховання, запевняє заступник керівника міськуправління освіти Людмила Акініна, 49 років.

Зараз ви читаєте новину «У полтавському дитсадку виховують за 1000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі