вівторок, 04 березня 2008 15:26

У Києві відкрився новий магазин фірмових речей

На столичній вул. Якіра, неподалік метро Шулявська, відкрився магазин "Мир интересных вещей". Там продають одяг, сумки та галантерею відомих марок. Можна здати на продаж і власні речі. Майстри приносять сюди скриньки з яшми, оніксу й мармуру.  Пропонують власну ціну. Пропозиції розглядає комісія. Після погодження ціни річ виставляють на прилавок. Прикраси з бісеру коштують від 50 грн.

— Позавчора купили сумочку зі шкіри пітона за 1030 гривень, — каже директорка магазину Вікторія Загоруйко, 30 років. — Днями мають привезти колекцію прикрас від "Діора". Ціну ще не беруся сказати.

В"язані шапки й шарфи "Юліко", які виготовляють на фабриці дизайнерки Юлії Литвиненко, пропонують від 200 грн. Пальто фірми "Москіно" з червоного вельвету коштує 350. Є лише один зразок, 48-го розміру. В інших бутиках такі продають від 1 тис. грн.

— Клієнти до нас приходять різні, — продовжує жінка. — Бувають випадкові перехожі, але заїжджають і зірки.

Наступного тижня в магазині виставлять одяг та парфуми марки "Джей Ло". Бренд належить американській поп-співачці Дженніфер Лопез. Кожну річ продаватимуть в одному примірнику.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрився новий магазин фірмових речей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі