четвер, 19 липня 2007 18:37

Теща переплачує за воду 12–15 гривень щомісяця

— На літо моя сім"я виїхала в село, — розповідає Мирослав Телятник, 31 рік, зі столичних Позняків. — У нашій квартирі залишилася донька, а я переселився доглядати житло тещі на Троєщині.

Телятник, бухгалтер за фахом, сприйняв відключення гарячої води на Троєщині без роздратування. Але здивувався, коли на початку місяця вийняв із поштової скриньки рахунок за комунальні послуги.

— Теща платить фіксовану суму, без лічильника. Виявляється, вона весь час сплачувала за гарячу воду 24 гривні на місяць, — тицяє у калькулятор Телятник. — А ми за нашим "позняківским" тарифом — 6,84 за кубометр — платили по лічильнику приблизно стільки ж. Але у нас сім"я з трьох осіб!

Телятник підрахував, що луцькі або хмельницькі лічильники води з установленням обійдуться у 90–140 грн. Такий окупиться приблизно за рік. Польські, італійські, словацькі, німецькі — за півтора року.

— На якесь свято подаруємо тещі лічильник, — міркує Мирослав Телятник, — вона платитиме за квартиру щомісяця на 12–15 гривень менше.

Зараз ви читаєте новину «Теща переплачує за воду 12–15 гривень щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі