четвер, 22 січня 2009 17:44

Таксі можна замовити через Інтернет

Для киян запровадили новий сервіс — "Єдине таксі". Він об"єднує кілька міських служб таксі. Це дозволяє викликати таксі будь-якого перевізника через Інтернет. Система спрощує доступ, дозволяє зекономити час і гроші.

Щоб скористатися послугою, достатньо оформити заявку на сайті www.edinoe-taxi.com або wap.edinoe-taxi.com з мобільного телефону. У ній  вказують маршрут і контактні телефони. За кілька секунд це замовлення отримають всі служби таксі-партнери.

— Система допомагає вибрати для клієнта найбільш підходящу службу таксі, що виконає замовлення у найкоротший термін за прийнятною ціною, — пояснює комерційний директор "Єдиного таксі" Максим Роньшин, 37 років.

На інтернет-сторінці клієнт може переглянути вартість вказаного маршруту різними фірмами. Також можна отримати повідомлення від компанії, що виконуватиме замовлення. Якщо вказати клас автомобіля, відповідно розраховуватиметься і вартість заявки.

— Можна замовити, щоб заявку отримали лише служби економ-класу або ж бізнес-класу. Якщо жодна служба економ-класу не зможе запропонувати авто, замовлення перейде до інших партнерів, — пояснює Роньшин.

— Думаю, вам не раз доводилося чути від служб таксі відмову. Мовляв, немає жодної машини в потрібному районі. Тоді доводиться обдзвонювати по черзі інші фірми. Це забирає час. Буває, що машина потрібна терміново. В "Єдиному таксі" заявку отримують усі служби. І відгукується та, що може найшвидше її виконати, — продовжує Максим Роньшин.

Також замовлення фільтруються за часом здійснення та вартості. Щоб забезпечити вчасну подачу авто та прийнятну ціну, замовлення насамперед отримують ті служби таксі, що мають найкращу репутацію. Вони доставлять клієнта найкоротшим шляхом і найшвидше.  Тільки якщо перевірений перевізник не може прийняти замовлення, його передадуть наступному в черзі.

— Під час кризи таксопаркам необхідні наші замовлення, тому вони приймаються вже через 15–30 секунд, а виграють кияни, — каже Максим Роньшин.

Через затори деякі служби таксі відмовляються надати автомобіль. Мовляв, жодної машини немає в необхідному районі. Однак "Єдине таксі" підшукує службу, що зможе надати машину.

Постійним клієнтам "Єдине таксі" робить знижки.

Зараз ви читаєте новину «Таксі можна замовити через Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі