вівторок, 05 червня 2007 17:30

Страховку за побиту машину виплатять готівкою

Водіям зі стажем понад два роки страхова компанія "РОСНО Україна" пропонує поліс "Формула-економ". Річна страховка коштує 4,3–6,4% від вартості легковика. Угоду можна укласти відразу на кілька років.

— Тарифи за цією програмою на 17 процентів дешевші за звичайну страховку КАСКО, — каже 30-річний Віталій Вилинчук з компанії "РОСНО Україна". — Але умови відрізняються. Наприклад, лобове скло вважатимемо ушкодженим, якщо тріщина завдовжки не менш як 15 сантиметрів. У звичайній страховці КАСКО обмежень по розбитому склу нема. Тому "Формула-економ" вигідніша досвідченим водіям, які рідко потрапляють в аварії.

Збитки від аварії відшкодовують готівкою протягом 20 днів після експертного огляду. Зношеність автомобіля до уваги не беруть. Сума виплати не залежить від того, у скількох ДТП він побував. Машину можна залишати на ніч будь-де. До 600 грн виплатять за послуги автоевакуатора.

За новою програмою відшкодують збитки внаслідок ДТП, угону або й крадіжки дзеркала. Від нещасного випадку страхують і водія, і пасажирів авто. Страховка діє в Україні, країнах Європи та СНД. Але за машину, викрадену за кордоном, відшкодування не передбачене.

Зараз ви читаєте новину «Страховку за побиту машину виплатять готівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі