четвер, 27 березня 2008 19:26

Столове срібло коштує 67 тисяч гривень

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Катерина Соболєва показує набір столового срібла ”Династія”. Усі 100 предметів виготовлено із срібла 925-ї проби
Катерина Соболєва показує набір столового срібла ”Династія”. Усі 100 предметів виготовлено із срібла 925-ї проби

На ювелірному підприємстві "Агат" у місті Ровеньки Луганщини виготовляють столовий посуд зі срібла 925-ї проби. Найдешевші речі: підсклянники та дитячі кружки можна придбати за 1,6–2,5 тис. грн.

— Їх купують на подарунок, — каже Катерина Соболєва, 39 років, менеджер підприємства. — Наше срібло прикрашене вигравіюваними малюнками, тисненням. Усе — ручна робота.

Вазу для цукерок у фірмовому магазині, що на столичній вул. Ахматової, продають за 36,5 тис. грн. Виріб входить у "Царську" колекцію, каже Соболєва. У ній також є відерце для шампанського за 17 тис. грн, супниця за 40 тис.

Набір столового посуду "Династія" на шість осіб коштує 67600 грн. У ньому 100 предметів — ложок, виделок, ножів, келихів та чарок. Їх складають у скриню з липи. Шухляди викладено оксамитом.

— До кожного предмета ми видаємо паспорт, пам"ятку по догляду, — продовжує Соболєва. — Чистити срібло не треба. Даємо мийний засіб. Достатньо сполоснути посуд у його розчині.

Зараз ви читаєте новину «Столове срібло коштує 67 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі