четвер, 12 квітня 2007 17:41

Столичним сиротам і малозабезпеченим оплатять навчання

Столична міськдержадміністрація повністю оплатить навчання інвалідів і сиріт — киян, які цього року вступатимуть до міжнародного університету "Україна". Дітям із малозабезпечених сімей витрати компенсують частково чи повністю.

У міському бюджеті для цього передбачили 8,5 млн грн. Батьки малозабезпеченої дитини мають надати дві довідки — про склад сім"ї (форма 3) із ЖЕКу та про середньомісячний сукупний дохід сім"ї з районного управління соціального захисту.

— Якщо він менший за 250,5 гривні в перерахунку на одну особу, КМДА повністю оплатить навчання дитини, — каже 50-річна Тетяна Костюренко з управління соціального захисту населення. — Якщо дохід менший за 401 гривню, компенсує 70 відсотків. Половину — якщо дохід нижчий за 501 гривню.

Денне навчання в університеті "Україна" коштує 5–7,3 тис. грн на рік, заочне — 2,6–4,7 тис. грн. Діти з інших областей — золоті або срібні медалісти за перший семестр платять половину, повідомили у приймальній комісії. Якщо сесію здають на п"ятірки, оплачують лише чверть.

Зараз ви читаєте новину «Столичним сиротам і малозабезпеченим оплатять навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі