пʼятниця, 28 вересня 2007 14:15

Спортклуби дають знижку покупцям річних абонементів

Автор: фото: ”Інтер Атлетика”
  У фітнес-центрі ”Інтер Атлетика”, що на вулиці Єршова в Луцьку, його засновник Володимир Горошко проводить заняття з карате для першокласників. Місячний абонемент коштує 70 гривень
У фітнес-центрі ”Інтер Атлетика”, що на вулиці Єршова в Луцьку, його засновник Володимир Горошко проводить заняття з карате для першокласників. Місячний абонемент коштує 70 гривень

"Робота в мене — цілий день у кабінеті. Тому ходжу в тренажерний зал", — розповідає киянка ТетянаБондаренко, 29 років.

Живе вона на вул. Бурмістренка в Голосіївському районі. Двічі на тиждень відвідувала тренажерний зал на сусідній вул. Ломоносова. Платила 100 грн на місяць.

— Можна прийти будь-коли, — каже Тетяна. — Однак за цю плату працювати на тренажерах треба самій, без інструктора. За його поради треба доплачувати ще 30 гривень. Але я вже знаю свій комплекс вправ.

Місячний абонемент передбачає користування шафкою для одягу й душем.

Раніше Тетяна тричі на тиждень ходила до спортклубу на вул. Деміївській. Там платила 50 грн на місяць.

— Той клуб — у підвальному приміщенні житлового будинку. Площа — десь 100 "квадратів", — продовжує. — Але ввечері там дуже людно й задушливо. Роздягальні нема — просто одна на всіх вішалка в передбаннику. І лише одна душова. Тому займали туди чергу. Тренер Гена  міг і нагрубіянити.

Треба пред"явити паспорт, бо тут займаються ВІП-особи

Із поганими умовами Тетяна мирилася, бо дешево. Але вечорами на тренажери приходили підлітки. Вони голосно лаялися. Тому жінка перейшла в дорожчий клуб.

За абонемент на фітнес киянка Ліна Степова, 22 роки, платить 250 грн на місяць. Тричі на тиждень о 19.00 приходить до спортклубу "Сокіл", що на вул. Мельникова.

— Тут розробили таку програму, що кожне тренування має інший комплекс вправ, — каже Ліна. — У понеділок переважає аеробіка, по середах і п"ятницях — йога, розтягування або стрибки на кулях. У групі — 50 осіб. Зал великий, тому місця всім вистачає.

У "Соколі" за доступ до тренажерів треба платити окремо. Дівчата перевдягаються у залі для фітнесу. Зате є кілька душових.

Найдорожчі клуби — у центрі столиці. Записуються до них щонайменше на півроку. Плата — від 4 тис. грн. Оздоровчий центр "Київ Спорт Клуб" працює на першому поверсі готелю "Дружба" на бульв. Дружби народів.

— Ми відкриваємося о сьомій ранку, — каже менеджер Леся Левченко, 29 років. — Відвідувачі в нас — до 11-ї вечора. Абонементи лише комплексні — на тренажери, всі види аеробіки з інструктором. Також клієнти можуть будь-коли користуватися басейном, сауною, ваннами-джакузі. Є зал для сквошу і бокс-ринг.

За відвідування залу до 14.00 клієнти платять 6350 грн за півроку. Після 14.00 — 7750 грн.

У просторому, на 1,5 тис. кв м залі — кілька десятків тренажерів. Перед кожним — телевізор із плазмовим монітором. Можна переглянути телепередачу, відео-посібник із вправами або ж прослухати курси іноземних мов. Знаряддя — лише відомих фірм. Інструктор працює з кожним відвідувачем окремо. У душі завжди видають свіжий рушник.

— Приходите на одне заняття чи на півроку — маєте обов"язково пред"явити паспорт, — попереджає Леся Левченко. — Бо у нас займаються ВІП-особи.

Клієнтам, які купують річний абонемент, надають знижку до 2700 грн. Можна прийти й на одне заняття. Воно обійдеться в 250 грн. Усі послуги включено. Окремо треба платити лише за масаж і солярій.


Скільки коштує річне відвідування спортклубу


  Ціна, грн  Додаткові послуги 
 Київ Спорт Клуб
Київ, бульв. Дружби народів, 5
 10 750  масаж — 200 грн/год
солярій — 6 грн/хв
 Спорт лайф
Київ, пр-т Московський, 20б
 5 050  СПА-зона — 5050 грн/рік
 Спортстудіо
Київ, вул. Тургенівська, 45–49
 5 990  масаж — 150 грн/год
солярій — 3 грн/хв
 Спартак
Київ, пр-т Повітрофлотський, 42
 4 080  масаж — 100 грн/год
солярій — 3 грн/хв
 Гранд Клуб Софія
Львів, вул. Шевченка, 10
 4 680  масаж — 90 грн/год
солярій — 2,5 грн/хв
 Алігатор
Тернопіль, вул. Гайова, 29
 1 600  аквапарк — 20 грн/год
 Олімп
Рівне, вул.Шкільна, 33
 1 200  шейпінг — 1200 грн/рік
 Інтер Атлетика
Луцьк, вул. Єршова, 11
 2 380  масаж — 60 грн/год
солярій — 1,8 грн/хв
 Максимус
Вінниця, вул. Ленінградська, 73
 840  шейпінг — 960 грн/рік
східний танець — 840 грн/рік


Тримісячне тренування обійдеться утричі дешевше

Житель Луцька Володимир Горошко, 35 років, заснував мережу фітнес-центрів "Інтер Атлетика".
— Найдешевший абонемент — вісім занять на місяць — коштує в нас 100 гривень, — каже Горошко. — На вибір клієнта — аеробіка, східний танець або латиноамериканські танці. Фітнес — удвічі дорожчий.
Заняття в тренажерному залі на вул. Єршова оплачують окремо. 12 разів на місяць коштує 210 грн. Якщо замовити одразу фітнес і тренажери, за абонемент треба заплатити лише на 30 грн більше.
— До 31 жовтня в нас акція. Продаємо тримісячні абонементи в тренажерний зал за 360 гривень — майже втричі дешевше, — каже Володимир Горошко. — Правда, є обмеження в часі. Ви можете приходити лише з 11-ї до 16.30.
Шафку для речей орендують за окрему плату — 15 грн на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Спортклуби дають знижку покупцям річних абонементів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі