понеділок, 05 березня 2007 15:37

Сестри-близнючки викладають степ-аеробіку

20-річні киянки сестри-близнючки Юлія та Аліна Гайдук вчаться на третьому курсі в Університеті культури та мистецтв. Заробляють гроші уроками степ-аеробіки.

— Два роки тому ми поїхали відпочивати до Туреччини, — розповідає Аліна Гайдук. — Грошей вистачило на шість днів. А хотілося побути там ще. Ми вирішили знайти роботу. Знайомі порадили: попрацюйте тренерами. Знайшли вакансії в готелі й увійшли до групи аніматорів. Це люди, які організовують дозвілля для відпочивальників. Багато хто з наших колег професійно займався степ-аеробікою. Ми швидко навчилися. Два роки поспіль влітку працюємо тренерами за кордоном.

Почали викладати і в Києві. До сестер Гайдук на заняття ходять 15 людей. Абонемент на місяць коштує 300 гривень. Грошей дівчатам вистачає на оренду зали та на технічне обладнання.

— Улітку знову працюватимемо за кордоном. Вранці ми проводимо тренування, а ввечері влаштовуємо шоу. Готель оплачує проживання й харчування. За місяць платять щонайменше 300 доларів. Гроші, які ми заробили за два літа у Туреччині, вклали у власний бізнес, — каже Юлія Гайдук.

Зараз ви читаєте новину «Сестри-близнючки викладають степ-аеробіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі