понеділок, 14 липня 2008 17:35

Сало на Бессарабці дорожче за свинину

— Був у справах у центрі Києва, та й думаю собі: "Зайду-но на Бессарабський ринок, 100 років там не був", — розповідає житель столичного житломасиву Новобіличі Станіслав Руденко, 58 років.

— Вирішив купити трохи сала, щоб не заходити по дорозі на інший базар. Кіло сала в Києві тепер по 40–50 гривень. То я думав, що дорожче вже не буде навіть на Бессарабці.

Бессарабський ринок кияни вважають найдорожчим. На ньому скуповуються заможні жителі центру, працівники посольств.

— Я завжди беру сало з невеликим прошарком м"яса, м"якенькою шкіркою та з ароматом димку, — веде далі Руденко. — Таке називають полковницьким.

Виявилося, на Бессарабці продукт продають по 100 грн/кг, дорожче за свинину.

— Поїхав я на Лук"янівський ринок. Узяв там найкращий товар, по 50 гривень.

У передмістях столиці ціни нижчі. Співробітник Руденка живе у Василькові. Там сало коштує не більше 40 грн/кг.

— Днями дочка з зятем повернулися з Одеси. Зупинилися на базарі в райцентрі Біляївка. Вони там набрали сала по 15 гривень. Але свиняче стегно в таку ж ціну, як у Києві — по 55 гривень за кіло.

Зараз ви читаєте новину «Сало на Бессарабці дорожче за свинину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі