середа, 07 травня 2008 18:20

Розмальовувати тіло вчаться на клієнтах

Автор: фото: Анна ІЛЬЮК
  Киянці Наталії Лісовській роблять малюнок блискітками на виставці ”Бьюті салон”
Киянці Наталії Лісовській роблять малюнок блискітками на виставці ”Бьюті салон”

Безплатний манікюр, зачіски, нарощування нігтів та волосся робили на виставці "Бьюті салон" в "КиївЕкспоПлазі" на вулиці Салютній у Києві. За вхід потрібно було заплатити 20 грн.

Киянка Наталія Лісовська, 29 років, безкоштовно зробила собі малюнок на тілі:

— Кажуть, біжутерія не в моді. Тепер замість справжнього браслета роблять мальований, із блискучих посипок. Замість коралів — квіточку в зоні декольте під колір сукні.

Блискучі прикраси на тілі робить Аеліта Кучма, 30 років. На виставці вона представляє салон "Творча майстерня". За 10 хв. на правій руці Наталії Лісовської з"явилася різноколірна квітка. Аеліта кріпить блискітки на спеціальний клей.

— У нашому салоні навчаємо мистецтву манікюру та педикюру, — розповідає Кучма. — Недавно почали викладати художній розпис на тілі — боді-малюнки.

Розпис та дизайн на тілі коштують 20–100 грн, залежно від розміру малюнка. Навчання на курсах — від 600 грн.

— Студенти одразу стають до практики, — продовжує. — Працюють із клієнтками, які приходять на розпис.

Прикраса тримається понад п"ять днів. Клей та блискучий пісок купують. Тоді прикрасу можна малювати вдома. Із блискіток також роблять вітальні листівки.

Зараз ви читаєте новину «Розмальовувати тіло вчаться на клієнтах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі