четвер, 04 листопада 2010 19:35

"Родовід банк" знову обмежує видачу вкладів

Депозит у "Родовід банку" жителю столичної Микільської Борщагівки Іванові Біліловцю, 73 роки, мали повернути 21 жовтня.

— Прийшов у банк на Сагайдачного, де я гроші клав. А там кажуть: видаємо тільки по тисячі гривень на день. Ви їх можете отримати не в нас, а в відділенні на Святошинській вулиці. Поїхав туди. Дали, але не тисячу гривень, а 980. Двадцятку забрали. Сказали, в них така комісія, — розповідає Іван Семенович. — По решту сказали приїздити наступного тижня. Приїхав я в понеділок. Дають уже й не по тисячі, а 100 гривень на день. І з того теж знімають 2 проценти комісії. Що ж це? Їздити щодня за сотнею — це треба за маршрутку платити. Але мене інше обурює. Я банку свої гроші дав. Куди ж вони їх поділи?

Отримати пояснення відповідальних працівників банку "ГПУ" не вдалося. Контактних телефонів не дають. Усі запитання пропонують залишити на інтернет-сайті. Дзвонимо на "гарячу лінію", вдаючи клієнта банку.

— Якщо ви вирішили забрати свій депозит, зробіть заявку на  нашому сайті. Вам відкриють рахунок, — радить жіночий голос. — Це коштуватиме всього 5 гривень. Ми зараховуватимемо по 100 гривень у день.

— Це ж два місяці треба буде чекати, доки все повернуть! — дивуюся.

На інтернет-форумах вкладники скаржаться на умови банку. На forum.finance.ua більшість  відгукується про обслуговування в "Родоводі" як про неприязне.

— Дружина цілий місяць як на роботу у цей банк ходить. Знімала по тисячі гривень. Іноді за півгодини вправляється. Іноді сидить більш як три години. Зняла 20 тисяч. Ще залишилося 30. Тепер цей процес розтягнеться на роки, — пише користувач Петро.

Тимчасова адміністрація Нацбанку діє у "Родовід банку" з березня 2009-го. Він перейшов у державну власність. До фінустанови перевели вклади ліквідованого "Укрпромбанку" на суму близько 3 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «"Родовід банк" знову обмежує видачу вкладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі