вівторок, 10 липня 2007 17:10

Позику повертають готівкою на терміналі

Автор: фото: Олександр ЧЕКМЕНЬОВ
  На терміналі у столичному торговельному центрі ”Караван” кредити сплачують готівкою
На терміналі у столичному торговельному центрі ”Караван” кредити сплачують готівкою

Щоб виплачувати кредит тепер не обов"язково щоразу йти у відділення банку. У магазині "Караван" на столичній вул. Луговій встановили термінал "Дельта банку", який приймає оплату з банківської картки або готівкою.

— Тепер є багато торговельних центрів, і люди ходять туди чи не щодня, — розповідає Дмитро Мінєєв із прес-служби банку. — Наші клієнти не гаятимуть час на пошуки відділення банку, а розрахуються в терміналі по дорозі в магазин. Клієнти "Дельта банку" отримують кредит на платіжну картку банку.

Для його погашення на картку можна переказати частину зарплати. Картку клієнт вводить у термінал, вибирає в меню на екрані "оплата кредиту". На екрані з"явиться сума, яку треба сплатити цього місяця. Далі натискає кнопку "оплатити" — й "електронні" гроші з картки переходять на рахунок банку.

— Паперові гроші можна ввести і без пластикової картки, — веде далі Мінєєв. — Тоді на екрані треба вибрати "оплата кредиту готівкою", ввести номер договору кредитування. Потім у щілину для готівки одна за одною подають готівкові гроші. На екрані з"явиться підтвердження, що оплату отримано.

Нині в Києві діє більш як десяток таких терміналів. "Дельта банк" збирається установити 2,5 тис. установок по всій країні.

Зараз ви читаєте новину «Позику повертають готівкою на терміналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі