середа, 15 жовтня 2008 19:08

Польоти в Німеччину подешевшали всемеро

У жовтні низькобюджетна авіакомпанія "Візз Ейр Україна" розпочала авіарейси між Києвом і Лондоном, столицею Великої Британії. Квитки коштують від 299 грн. Зворотній виліт — від 400. Літаками інших авіакомпаній можна долетіти не менш ніж за 1,5 тис. грн.

— Щоб отримати квиток за найнижчою ціною, слід замовляти його за 2–3 місяці, — пояснює керівник "Візз Ейр Україна" Наталя Казмер, 35 років. — Ближче до відправлення білет обійдеться дорожче. Виліт у будень буде дешевшим за вихідні чи свята.

У день відправлення квитки коштують майже 800 грн. Пасажир може безплатно взяти на борт 20 кг багажу. За більшу вагу доплачують. Від будівлі аеропорту до літака йдуть пішки або доплачують 20 грн за проїзд кількасот метрів автобусом.

Із 15 жовтня "Візз Ейр Україна" запроваджує чартерні рейси на єгипетські курорти Шарм-ель-Шейх і Хургаду. З 15 січня 2009-го почнуться рейси з Києва та Львова до німецьких міст Кельн і Дортмунд. Квитки вже продають. Ціна — від 199 грн. Запровадять також авіасполучення Львів—Лондон.

Для нових рейсів компанія закупить новий літак Ейрбас-320 на 180 місць. До цього "Візз Ейр Україна" перевозила одним аеробусом пасажирів між Києвом, Львовом, Одесою та Сімферополем.

Дешеві авіаквитки можна замовляти через Інтернет або за телефоном.

Зараз ви читаєте новину «Польоти в Німеччину подешевшали всемеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі