вівторок, 04 вересня 2007 16:22

Покупцю моторолера сигналізацію продають зі знижкою

Житель райцентру Чорнобай Черкаської обл. Сергій Якубовський, 22 роки, поставив сигналізацію на свій моторолер.

— У мого сусіда вкрали новенький під магазином, — пояснює. — Зайшов на хвилину — і наче не було. Я свій купив у кредит. Рік за нього гроші виплачуватиму.

У магазині, де продають скутери, Сергію запропонували кілька варіантів сигналізації.

— Найдешевша система з пультом дистанційного управління обійдеться в 150 гривень. Спрацьовує на хитання-удар і замикання контактів. До неї можна взяти ще пейджер, який буде сигналити у кишені, раптом на мопеді спрацює сигналізація, — пояснює продавець Олександр Обіход, 27 років. — Можна взяти сигналізацію від 250 гривень. Набір функцій такий самий, але є різні системи захисту від підбору коду.

Сергій взяв сигналізацію "Вайпер". З нею двигун мопеда можна завести на відстані. Прилад разом із установкою коштує 140 грн. Але в магазині за те, що купив у них мопед, Сергію дали знижку 50 грн. На базарі така сигналізація дорожча, довідався Сергій.

— Якщо не хочете витрачатися на сигналізацію, можна за 15–20 гривень купити трос чи ланцюг, який чіпляють на колесо. Звісно, його можна перекусити, але в людному місці на таке не зважаться, — каже Олександр Обіход.

Зараз ви читаєте новину «Покупцю моторолера сигналізацію продають зі знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі