вівторок, 16 вересня 2008 19:16

Пилосос із камінцями Сваровські куплять на подарунок

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Аліна Омельченко змінює на пилососі ”Х’юла” насадки для сухого та вологого чищення. Прилад, прикрашений камінцями Сваровські, продають за 35 тисяч гривень
Аліна Омельченко змінює на пилососі ”Х’юла” насадки для сухого та вологого чищення. Прилад, прикрашений камінцями Сваровські, продають за 35 тисяч гривень

У Міжнародному виставковому центрі, що на столичному Броварському просп., показали коштовні подарунки. Наприклад, годинники на підставках із каменю продавали по 2,5 тис. грн, свічада — по 4,5 тис.

— Ми пропонуємо подарунковий пилосос, прикрашений кришталиками Сваровські, — запрошує менеджер компанії "Х"юла Україна" Аліна Омельченко, 41 рік. — Вартість приладу в базовій комплектації — 9 тисяч гривень. Із кришталиками він коштує 35 тисяч. Наш менеджер приїде до вас додому і проведе клінінг-тест. Тобто щось у вас почистить, заодно покаже, як користуватися насадками.

Пилосос ароматизує та дезінфікує повітря, видаляє алергени. Чистить матраци, подушки, шуби та хутряні вироби. Кілька відвідувачів виставки збираються купити пилосос на подарунок, запевняє менеджер.

"Скляр і сини", фірма із Сімферополя продає шахові фігури із срібла та бронзи. Набір коштує до 500 тис. грн.

— Це ручна робота, інкрустована коштовними каменями, — каже власник фірми Сергій Скляр, 47 років. — На виготовлення треба рік. Фігурки зображують історичних особистостей. Є Петро І, Катерина ІІ, Карл ХІІ.

Торік шахи "Куликовська битва" купили росіяни.

— Комусь на подарунок, але кому — не сказали, — пояснює Скляр. — Наші покупці — це елітні персони.

Компанії замовляють Скляру ювелірні значки із їхнім логотипом. Найдрібніший виріб  обійдеться в 500 грн. Шпильки для волосся із камінцями зроблять за 900.

Зараз ви читаєте новину «Пилосос із камінцями Сваровські куплять на подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі