середа, 17 жовтня 2007 14:56

Переможець аукціону назве діамант

Автор: фото: REUTERS
  Модель демонструє безіменний діамант вагою 84,37 карата, назвати який зможе переможець аукціону Сотбіс 14 листопада у Женеві
Модель демонструє безіменний діамант вагою 84,37 карата, назвати який зможе переможець аукціону Сотбіс 14 листопада у Женеві

Аукціонний дім Сотбіс у Женеві (Швейцарія) 14 листопада продаватиме один із найбільших у світі діамантів. За камінь вагою 84,37 карата організатори аукціону планують отримати $12–16 млн.

Кожен діамант вагою понад 25 каратів має ім"я, проте лот, який виставлятимуть на аукціоні у листопаді, досі залишається без назви.

— За останні 32 роки, відколи працюю у Сотбіс, я не бачив гарнішого діаманта, —  каже виконавчий директор аукціонного дому Девід Беннет.

Переможець аукціону отримає право назвати безбарвний, кришталево чистий і бездоганно відполірований симетричний камінь власним іменем або ж на честь коханої людини.

Перед початком торгів діамант експонували у Гонконзі, Парижі, Нью-Йорку. Завтра його виставлять у Римі, потім повезуть до Лос-Анджелеса, Лондона, Дубаї, Бахрейна і Женеви.

Зараз ви читаєте новину «Переможець аукціону назве діамант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі