середа, 04 лютого 2009 17:04

Пенсіонерка Любов Авдєєва за місяць відклала 215 гривень

— Люблю смачно попоїсти, — зізнається 62-річна Любов Авдєєва з міста Умань Черкаської області. — Я знаю, де що дешевше купити. Прицінююся на ринку та в супермаркеті "Фуршет".

— От, приміром, гречка на ринку коштує 6,5 гривень. А я беру у "Фуршеті" по 4,2. Зате лимони в магазині на 8 гривень дорожчі. То їх беру на базарі. На ринок найкраще виходити або в шостій ранку, або під кінець. Зранку приїздять люди з села. Їм аби скоріше спродатися. Кожного хазяйство чекає. У них беру яблука, буряк із морквою, молоко. Півтора літра домашнього молока коштує 7 гривень. А заводське у магазині — по п"ять за літру. Завжди торгуюся за м"ясо та сало.

Мішок вермішелі та мороженого хека пенсіонерка привезла з гуртової бази.

Лимони в магазині на 8 гривень дорожчі

— Скинулися з двома сусідами. Взяли ящик на 20 кіло. На ринку рибу продають по 20 гривень, ще й розморожують її не раз. А ми оптом платили по 13 гривень за кіло.

Рибу жінка тримає у морозилці. Частину посмажить до іменин.

У грудні 2008-го Любов Авдєєва вирішила щодня відкладати по кілька гривень у скарбничку. За місяць у банці з-під кави зібралося 215 грн. Пенсія в Авдєєвої — 760 грн.

— Упроголодь не сиділа, ще й на святкове застілля маю заначку, — тішиться господиня.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка Любов Авдєєва за місяць відклала 215 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі