вівторок, 24 липня 2007 15:56

Ортопедичні устілки кумі доставили задорого

Пенсіонерці Тамарі Калиті, 64 роки, з Мотовилівки Любарського району на Житомирщині потрібні ортопедичні устілки. Вона їх носить щодня й мусить міняти щороку. Таких самих устілок потребує її кума Оксана Мотрич, 67 років.

— Кумі у лікарні медичка дала телефон якогось "Телемаркету". Ми подзвонили. Там кажуть: продамо що хочеш, ще й додому привеземо — тільки гроші давай.

Оксана Петрівна зробила замовлення на пластикові устілки за 200 грн. З доставкою протягом тижня й оплатою при отриманні. Вони зручні, добре миються й мають термін придатності два роки. Але Тамарі Омелянівні ціна на цей товар видалася значно вищою, ніж торік. Вона почала дізнаватися, де устілки дешевші.

— Мені порадили підприємця Володимира Тарасова. Він робить за індивідуальним замовленням, залежно від розміру стопи. І ціни у нього божеські, — розповідає Калита.

Устілки по нозі обійшлися б їй приблизно у 100 грн, але виявилося, що підприємець  мешкає аж у Рівному.

Зрештою, у Києві на вул. Фролівській, у спеціалізованому магазинчику неподалік від церкви Богородиці Пирогощі, Тамара Омелянівна купила потрібні устілки за 79,8 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ортопедичні устілки кумі доставили задорого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі