понеділок, 12 травня 2008 17:51

Олексій Громов пародіює Сердючку за 200 гривень

Автор: фото: Олена ЛІЛА
  Олексій Громов вбирається для виступу в черкаському Будинку офіцерів
Олексій Громов вбирається для виступу в черкаському Будинку офіцерів

Жителя Черкас Олексія Громова, 18 років, кожні вихідні запрошують на весілля, щоб розважити гостей. Хлопець пародіює відомих артистів. Найчастіше просять показати Бориса Моїсеєва, Аллу Пугачову та Вєрку Сердючку.

— У школі постійно просили виступити. От і вирішив стати артистом, — каже Громов. — Уже третій рік виступаю.

Перші замовлення шукав через розпорядників весіль. Просив, щоб рекомендували його своїм клієнтам. Дзвонив і за газетними об"явами.

— Починав із чотирьох розпорядників, а тепер підтримую зв"язки із 25-ма, — розповідає Олексій. — Вони й підкидають мені замовників.

Виступає з п"ятниці до неділі. Іноді двічі на день. За півгодини бере 200 грн. Якщо за вечір зображує кількох артистів — 350. Переодягтися встигає за 5–10 с. Костюми вигадує сам. Якось на корпоративну вечірку в Ощадбанку замовили пародію на Сердючку. Загадали, щоб неодмінно була в блискучому вбранні, як на Євробаченні. На підготовку — три дні.

Замість грудей начепив повітряні кульки. Посеред виступу одна лопнула

— Обшукав усе місто, доки підходящий матеріал знайшов, — веде далі Громов. — Добре, що маю знайомих швачок. За ніч мені зробили гламурний гардероб.

— Виступив із шаленим успіхом. Тільки у фіналі люди зрозуміли, що перед ними не справжня Вєрка, а артист-пародист, — хвалиться хлопець. — Я вже розробив програму, де Вєра виступає з мамою.

Костюм у середньому обходиться в 300 грн. Блискуче вбрання "як на Євробаченні" — дорожче. За перуку Олексій платить від 200 грн.

— Із цим проблема, — скаржиться Громов. — У Черкасах перуками займаються три фірми. Патли під Пугачову ще якось зроблять. Але вигадливу зачіску а-ля Леонтьєв треба замовляти в столиці.

На весіллях виступає під час першого столу. Поки гості тверезі, пояснює артист. Ніколи не пише текстів заздалегідь.

— Завжди імпровізую, бо часто трапляються різні несподіванки, — каже. — Якось зображував Сердючку в санаторії "Зміна". Замість грудей начепив повітряні кульки. І раптом посеред виступу одна лопає! Мусив грізним голосом спитати, хто це там стріляє з рогатки в беззащітну женщину. Далі продовжував із однією "груддю".

Із кількома музикантами Олексій Громов створив ансамбль "Бест холідей". Разом улаштовують концерти.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Громов пародіює Сердючку за 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі