вівторок, 31 липня 2007 18:07

Одяг торішніх колекцій продають за півціни

27-річний киянин Володимир Грач купує одяг лише у великих стокових магазинах. Зараз вибирає сорочку в магазині "Села" на столичній Куренівці.

— Тут ціни нижчі, ніж на ринку, — пояснює хлопець. — До того ж у магазині рідко буває штовханина, як на базарі. Я заходжу в "Селу" на вулиці Фрунзе двічі на тиждень, коли повертаюся з роботи. Якщо річ сподобалася, купую.

У магазині розпродують одяг торішніх колекцій. Речі завозять щодня. Джинсові штани можна купити за 69 грн, а сорочку — за 54 грн. Це більш як удвічі дешевше за початкову ціну, запевняє Володимир Грач. Ще є футболки, водолазки, реглани, кепки, спортивні кофти. Дорогих речей в магазині розпродажу немає. Одяг нових фасонів продають у крамницях на Хрещатику і великих торговельних центрах.

У магазині розпродажу "Колінз" джинси коштують понад 100 грн. За стільки ж продають низькоякісні штани з В"єтнаму та Пакистану на столичному ринку "Троєщина".

Зараз ви читаєте новину «Одяг торішніх колекцій продають за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі