пʼятниця, 05 квітня 2019 05:25

Оновили кредитний рейтинг "Мегабанку"

 

Рейтинговий комітет агентства "Експерт-Рейтинг" 26 березня прийняв рішення про оновлення довгострокового кредитного рейтингу товариства "Мегабанк" на рівні uaАА.

Позичальник із рейтингом uaАА характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками.

Оновлюючи кредитний рейтинг ­"Мегабанку", агентство керувалося підсумками роботи банку за 12 місяців 2018 року, а також регулярною та особливою інформацією банку як емітента й окремими формами статистичної звітності банку за 2018 рік і січень-лютий ­2019-го.

— 2018 року "Мегабанк" показав приріст ключових статей доходів і наростив прибуток. Не допускав фактів порушень нормативів ліквідності, підтримуючи їх значення з хорошим запасом по відношенню до граничних рівнів, установлених НБУ. Нормативи капіталу банку станом на початок березня 2019 року також перевищували встановлені регулятором граничні позначки, — повідомляє агентство "Експерт-рейтинг".

"Мегабанк" працює в Україні 28 років. Обслуговує майже 600 тис. клієнтів у 167 відділеннях. Серед його акціонерів є великі закордонні фінансові організації, такі як Європейський банк реконструкції і розвитку, німецький державний банк KfW, міжнародна фінансова корпорація IFC

Прес-центр АТ "МЕГАБАНК"

"Мегабанк", ­головний офіс:

м Харків, ­вул. Алчевських, 30.

Ліцензія НБУ №163 від 12.11.2018 р.

Зараз ви читаєте новину «Оновили кредитний рейтинг "Мегабанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі