четвер, 10 липня 2008 18:31

Нове відділення VAB Банку на Хрещатику працює цілодобово

  До свого 16-річчя VAB Банк пропонує своїм клієнтам акцію ”Круте авто до депозиту”
До свого 16-річчя VAB Банк пропонує своїм клієнтам акцію ”Круте авто до депозиту”

VAB Банк, який входить до двадцятки найбільших банків України, відкрив відділення у центрі Києва, на вул. Хрещатик, 28/2. Перехожі звертають увагу на яскраво-червону вивіску — VAB Central. Нова філія працює цілодобово, сім днів на тиждень. Це новинка для України.

— Відвідувачі нашого відділення можуть не просто скористатися послугами банкомата, тут цілодобово працюють менеджери-консультанти, які навіть посеред ночі готові допомогти у вирішенні поточних фінансових питань, — розповідає про нове відділення голова правління VAB Петро Барон, 27 років. — 24 години на добу, сім днів на тиждень клієнт VAB Central може без зайвих клопотів відкрити депозит, погасити кредит та скористатися практично всіма видами банківських послуг. Серед запроваджених новинок перевірка стану свого рахунку через Інтернет та звернення до послуг телебанкінгу.

2006 року вперше в Україні було створено універсальну фінансову групу — VAB. Окрім банку, до неї ввійшли дві страхові та перестрахувальна компанії, компанія з управління пенсійними фондами, спеціалізовані кредитна, лізингова та інвестиційна компанії. Приватним клієнтам пропонують широкий вибір якісних фінансових рішень, які надають максимально оперативно.

— Наприклад, під час оформлення готівкового кредиту або позики на авто клієнтові одразу підготують договір страхування. Це заощадить час, адже всі папери підготують менеджери банку, — пояснює переваги Іван Зюзін, 26 років, начальник відділення VAB Central. — Обслуговування "під одним дахом" вигідне і з фінансового боку. Воно обходиться клієнтам дешевше за рахунок спеціальних розцінок, які діють усередині фінансової групи VAB.

В оновлених відділеннях VAB Банку, також уперше в Україні, працюють фінансові гіди — універсальні менеджери-консультанти. Вони шукають і знаходять оптимальні рішення для кожного клієнта — чи йдеться про фінанси, чи про страховку або інвестицію.

Для своїх вкладників VAB Банк улаштував акцію "Круте авто — до депозиту". Окрім головного призу, позашляховика "Хаммер H3", розіграють три подорожі на двох до Туреччини або Єгипту, сім рідкокристалічних телевізорів, 20 домашніх кінотеатрів і 50 цифрових фотокамер. А заохочувальний приз отримає кожний учасник акції.

У липні VAB Банку виповнюється 16 років. Його визнано брендом 2008-го в номінації "Бездоганна репутація".

Зараз ви читаєте новину «Нове відділення VAB Банку на Хрещатику працює цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі