вівторок, 26 лютого 2008 17:43

Ношені речі на електронному аукціоні розкупили за 500 гривень

Свій ношений одяг киянка Віра Деревягіна, 19 років, продала через Інтернет.

— Прибирала у шафі і повитягувала купу речей, які давно не ношу, — розповідає Віра. — Я трохи поправилася і в кілька суконь не можу влізти. Батьки привозили мені з-за кордону фірмові джинси та сумочки. За рік вони набридли. От і відклала подалі. Серед іншого знайшла кілька майок "Манго", пару замшевих туфель "Адамі". Вони вже не в моді, але й викидати шкода.

Дівчина скористалась інтернет-аукціоном http://community.livejournal.com/second_hand_ua/. Початкової ціни не зазначала, щоб не відлякувати покупців. До оголошення додавала фотографії та описи кожної речі. Охочі мали запропонувати свою ціну.

Розпродаж тривав понад місяць. Першим купили пальто. Одна з охочих запропонувала за нього більше за інших — 200 грн. Електронною поштою Віра домовилися про зустріч. Жінка приїхала до Віри додому поміряти пальто. Розмір підійшов. Одразу й розрахувалися.

Щоб виставити річ на продаж, треба безплатно зареєструватися

— Потім порозбирали мої сумочки, — продовжує Деревягіна. — Найдорожче, за 100 гривень, продалась рожева спортивна сумка "Пума".

За місяць Віра вторгувала 500 грн. Витратила їх на ліки для кота. Ще купила собі нові пальчатки за 75 грн. Кілька кофтин досі висять на інтернет-сторінці.

— Продавати через Інтернет простіше простого, — запевняє дівчина. — Щоб виставити річ на продаж, слід заповнити інтернет-анкету і пройти реєстрацію. Процедура безкоштовна, забрала близько півгодини.

Потім Віра виставила лот — фотографію речі на продаж із описом, а також початкову ціну. Можна починати торги з 0 грн. Далі покупці торгуються між собою, хто дасть більше. Щоб купувати, реєструватися на сайті не треба.

Зараз ви читаєте новину «Ношені речі на електронному аукціоні розкупили за 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі