вівторок, 28 вересня 2010 01:31

Норкові шуби продавали за півціни

Автор: фото: Володимир МУКАН
  Довгу шубу з норки відвідувачці виставки пропонують за 19,8 тисячі гривень. Це вполовину дешевше за крамниці, запевняють продавці
Довгу шубу з норки відвідувачці виставки пропонують за 19,8 тисячі гривень. Це вполовину дешевше за крамниці, запевняють продавці

Шуби та шкіряний одяг зі знижками продавали на вихідних у виставковому комплексі "Київекспоплаза" на столичній вул. Салютній.

Відвідувачі — переважно жінки. Міряють шуби.

— Часто за норку видають фарбованого кролика. На вигляд майже не відрізнити. Норка трохи жорсткіша. Кролика вичісують, укладають парогенератором, наче зачіску феном. Але шуба з кролика прослужить два роки. Хоча продають її по 12–15 тисяч гривень, — розповідає відвідувачам Тетяна Дуденко, 41 рік, головний технолог фабрики "Дует" з міста Алушта, в Криму. — Шубу мають шити лише зі спинної частини шкурки. Шуби з животів швидко рвуться, за рік-два втрачають вигляд.

Тетяна показує одну шубу.

— За законом, шуба, довша за 90 сантиметрів, має бути відкритою на вивороті. Щоб покупець бачив, із яких шматків вона пошита.

Жінка років за 50 приміряє довгу шубу. Чоловік поправляє їй комір. Продавці підкочують велике дзеркало на колесах.

— Поміряйте цю, справжня норка, — подають іншу шубу. — Вона краще пасуватиме. Хутро м"яке, рукавчики підшиті, щоб довше носилася.

— Ця легша, — застібає ґудзики жінка.

— Це дорожча модель, — чоловік дивиться на цінник.

— Зате краще сидить. Берем цю! Скільки? — питає жінка.

— Ми вам робимо знижку 50 відсотків, віддамо за 19 800 гривень. Носитиметься років 15. Це  справжня норка, — кажуть продавці.

Зараз ви читаєте новину «Норкові шуби продавали за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі