вівторок, 20 лютого 2007 15:45

На манікюр приходять по рекомендації

17-річна Лілія Динисова з міста Умань Черкаської області із 14 років робить усім подругам та родичкам художній манікюр. За це їй платять по 20 грн.

— Маю вже стільки клієнток, що з часом думаю відкривати салон краси, — розповідає Лілія. Цього року вона вступатиме до місцевого педагогічного університету. — Моя кімната нагадує манікюрний салон. Спочатку я розмальовувала свої нігті. Дівчата в школі були у захваті, просили і їм таке зробити.

За словами Динисової, малювати почала з примітивних малюнків — зірочок, квіточок та сердець. Дівчата приходили до неї зі своїм лаком. Часто залишали — так у майстрині назбиралося  понад 30 баночок. Зараз має понад 60. Тільки відтінків червого близько десятка.

— Якось я двоюрідній сестрі намалювала дуже гарні значки знаків Зодіаку, — каже дівчина. — Вона пішла на дискотеку й познайомилася з хлопцем. Він помітив, що його знаку сестра на нігтях не має. Пальців же 10, а знаків — 12. Вони розговорилися. І досі зустрічаються.

До Лілії щодня приходять по рекомендації дві-три клієнтки. Через роботу в дівчини часто бракує часу на уроки. Уже півроку вона має стабільний прибуток — 600–700 грн. Витрачає їх на одяг, косметику, подарунки близьким.

Зараз ви читаєте новину «На манікюр приходять по рекомендації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі