вівторок, 04 березня 2008 15:24

Мобільний рахунок вигідно поповнювати у кредит

Житель Рівного Сергій Слісаренко, 27 років, мобільний рахунок поповнює у кредит. Робить це через Інтернет, банкомат або СМС-повідомлення.

— Експериментував, як буде швидше, — каже Сергій. — Спочатку зайшов на інтернет-сайт свого оператора, "Київстара".

Там є бланк заповнення, де вказують номери телефону й картки та суму поповнення. Вона має бути не менше 1 грн, але не більше 3 тис.

— Гроші надійшли на рахунок за 2 хвилини, — продовжує Слісаренко. — Спробував поповнювати рахунок через банкомати "Приватбанку". Треба ввести платіжну картку, обрати на екрані послугу "оплата мобільного зв"язку" і зазначити суму. Гроші на телефон надійшли хвилин за 5.

Сергій Слісаренко працює на ринку, має посвідчення приватного підприємця.

— Для підприємців "Приватбанк" пропонує поповнення мобільного рахунку у кредит, — говорить чоловік. — Якось їхав машиною із села, і треба було терміново подзвонити. Загадав, що колись товариш радив поповнювати рахунок у кредит.

Сергій набрав на мобільному СМС зі словом CREDIT, потім "+", написав свій податковий номер. У кінці ще один "+" і суму, яку хоче отримати на рахунок. Грошей чекав хвилин 15. Після їхнього зарахування надійшла есемеска про отримання суми у кредит.

— Коли немає поблизу банкомата або й картки ніде купити, то кредит виручає, — вважає Слісаренко.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний рахунок вигідно поповнювати у кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі