вівторок, 23 жовтня 2012 05:30

Мікроавтобус до аеропорту Бориспіль замовляють телефоном або через інтернет

79 гривень братимуть за проїзд зі столиці до аеропорту Бориспіль в мікроавтобусах-таксі "Шаттл-бас". Звичайне таксі коштує 200-300 грн. Мікроавтобус розрахований на 7-12 пасажирів. Забиратиме їх із дому, дорогою набиратиме попутників. Мікроавтобус замовляють телефоном або через інтернет, вказавши час, адресу та дату виїзду. Якщо з однієї адреси їдуть троє пасажирів, за гурт треба заплатити 119 грн.

Хліб подорожчає на 20%. "Український", найдешевший у столиці, коштує 3,1 грн. Подорожчає на 62 коп. Це пов'язано зі зростанням цін на пшеницю, пояснюють в Українській аграрній конфедерації. Тонна пшениці коштує близько 2 тис. грн, удвічі дорожче, ніж торік.

Страхові компанії "Інтертрансполіс", "Райп", "Міську страхову компанію" минулого літа позбавили права укладати договори автоцивільного страхування водіїв. Проте страхові агенти продають їхні поліси. Перевірити дійсність документа можна у Моторному (транспортному) страховому бюро України за тел. 0(44) 239 20 30.

Зараз ви читаєте новину «Мікроавтобус до аеропорту Бориспіль замовляють телефоном або через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі