пʼятниця, 07 березня 2008 12:24

Ми розвиватимемося разом зі смаками глядачів

  Річард Капроні: ”Телебачення VIASAT буде доступним кожному. Щомісячна абонплата залежатиме від обраного пакету каналів — від 10 до 30 доларів”
Річард Капроні: ”Телебачення VIASAT буде доступним кожному. Щомісячна абонплата залежатиме від обраного пакету каналів — від 10 до 30 доларів”

Генеральний директор компанії "Vision TV" Річард Капроні, 35 років, говорить, що кожен українець зможе задовольнити власні телевізійні смаки при обранні пакетів каналів телебачення VIASAT.

Компанія "Vision TV" є першим національним провайдером міжнародного супутникового телебачення VIASAT в Україні. Що нового та цікавого отримає телеглядач?

— Найближчим часом плануємо вийти на ринок платного телебачення з кращою пропозицією супутникового ТБ для українського абонента. Міжнародне телебачення VIASAT орієнтоване на широке коло глядачів та враховує всі смаки українців щодо жанрів, якості звуку та зображення. Ми провели опитування серед української телеаудиторії. З"ясувалося, що глядач найбільше дивиться кіно та новини.

VIASAT запропонує найкращі українські, російські та міжнародні телеканали різноманітних жанрів: кіно, серіали, шоу, спорт, еротика, мода, музика, новини з усього світу, документальні фільми про подорожі, пригоди, зірок шоу-бізнесу тощо. Телебачення VIASAT зорієнтовано на пересічну українську сім"ю. В першу чергу ми зацікавлені в розвитку телебачення в регіонах країни.

Які саме пакети каналів пропонує телебачення VIASAT для своїх абонентів?

— У телеглядача буде можливість обрати один з трьох пакетів — "VIASAT Сімейний", "VIASAT Популярний", "VIASAT Престижний". До пакетів увійде понад 60 українських та російських каналів. Базовий пакет — "Сімейний". Пакет "Популярний" буде загального розважального характеру. "Престижний" зорієнтований на кіно. Глядач матиме унікальну можливість дивитися фільми в будь-який час без реклами. Це суттєва перевага.

Компанія першою в Україні використовуватиме передові технології (MPEG-4, DVB-S2). Абоненти отримають більшу кількість каналів за порівняно низькою ціною. Послуга надаватиметься за допомогою супутника Sirius 4. Україна знаходиться в центрі дії супутника, що забезпечить ідеальне покриття.

Компанія "Vision TV" є першим ліцензованим провайдером супутникового телебачення в Україні. Ми перші отримали ліцензію на мовлення на території України від Нацради з питань телебачення та радіомовлення. Це — додаткова запорука та гарантія для нашого абонента в серйозних намірах компанії.

Якою буде цінова політика компанії?

— Телебачення VIASAT буде доступним кожному. Щомісячна абонплата залежатиме від обраного пакету каналів — від 10 до 30 доларів. Це — доволі незначна сума порівняно з якістю та використанням найкращих технологій, що матиме глядач.

Наші абоненти користуватимуться спеціальною програмою — "Телегідом". Вони бачитимуть, що саме йтиме на тому чи іншому каналі протягом наступного тижня. Можна буде скласти список улюблених каналів чи ввести спеціальний доступ до окремих через пароль.

До кого зможе звернутися український глядач у разі виникнення проблеми?

— Уже відкрито Центр інформаційної та сервісної підтримки VIASAT. Він працюватиме сім днів на тиждень з 8:30 до 22:30. Зателефонувавши за безкоштовним номером 8 800 500 4 600, український глядач зможе отримати відповідь на будь-яке запитання.

Компанія "Vision TV" налаштована на довготривалу перспективу існування на українському ринку. Ми зацікавлені в наданні гарантованої підтримки кожному з абонентів.

Чи приділятиме компанія достатньо уваги в своїх пакетах саме українським каналам?

— "Vision TV" зацікавлена в співробітництві з українськими мовниками, а також розвитку українського контенту в цілому. Розвиватимемо одразу три напрями. Перший — співпраця з вже існуючими на ринку українськими телеканалами. Другий — створення нових каналів, яких ще на ринку немає. Третій — надання підтримки тим, хто намагається створити нові українські канали. Якщо це буде якісно, включатимемо їх в наші пакети на пільгових умовах. Також постійно розвиватимемося разом зі смаками глядачів.

Міжнародне супутникове телебачення VIASAT — нова послуга платного телебачення в Україні. VIASAT — всесвітньо відома торгова марка, експерт з виробництва і розповсюдження телевізійних каналів і передач. Понад 40 каналів власного виробництва, зокрема: VIASAT History, VIASAT Explorer, TV 1000, які розповсюджуються в 24 країнах Західної і Східної Європи, а також країнах Балтії.

Телефон інформаційної та сервісної підтримки VIASAT: 8 800 500 4 600.

Зараз ви читаєте новину «Ми розвиватимемося разом зі смаками глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі