вівторок, 11 грудня 2007 17:39

Масаж входить у вартість сауни

Студент Полтавського університету споживчої кооперації Олексій Середа, 22 роки, та його дівчина Яна вирішили відзначити річницю свого знайомства у сауні.

— Ми з нею ще ні в сауну, ні в баню не ходили, — каже хлопець. — Хочемо замовити приміщення години на дві-три. Більше не витримаємо.

Через бізнес-довідку 003 Олексій дізнався кілька номерів телефонів бань, саун та банних комплексів.

— Спочатку обдзвонив приватні заклади. Думав, там дешевше, — говорить Олексій. — У приватній "Російській бані" на вул. Громадській година на двох людей коштує 80 гривень. Якщо буде до шести осіб — 120 гривень із гурту. Там є басейн, кімната відпочинку, як усюди.

У фітнес-клубі "Вітамін", що в центі міста на вул. Паризької комуни, фінська сауна на двох коштує 80 грн за 1,5 год. За третього доплачують 30 грн. У готельно-банному комплексі "Русский пар", що в приміському селищі Вороніна, сауну замовляють не менш як на дві години. За двох просять 105 грн, за трьох — 160.

Олексій та Яна пішли в лазню на вул. Південній. Година там коштує 100 грн.

— У парну можна прийти і вдесятьох. Ціна буде та сама. У вартість входить масаж. Але масажиста треба замовити заздалегідь, — пояснюють телефоном. — У лазні є ванна-джакузі на чотири особи. За годину гідромасажу беремо 60 гривень.

Олексій та Яна пробули в сауні дві години.

— Нічого особливого, але нам сподобалося, — ділиться враженнями Олексій. — Пропарились і поплавали в басейні. Витратили 250 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Масаж входить у вартість сауни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі