середа, 08 липня 2009 18:24

Кримські фрукти краще брати за межами півострова

Вінничанка Валентина Андрущенко, 25 років, відпочивала в Криму в санаторії за 8 км від Ялти.

— Базарів обмаль. Торговці стоять уздовж траси, ціни скажені, — каже. — Кіло кримських персиків коштує 25–30 гривень, черешня — по 35. Невеличка динька обійдеться в 40 гривень.

По фрукти Андрущенко їздила в ялтинські супермаркети.

— Там вони вдвічі дешевші, ніж на автотрасі. У крамничках та на тролейбусних зупинках скуповуватися теж не варто: часто підсовують несвіжий товар. А ціни високі.

Дешевих фруктів додому Валентина купила в торговців на станції Джанкой. На 20 грн там дають чотири середні дині, по 1–1,5 кг.

— Майже всі пасажири з нашого вагона затарилися, брали по два десятки диньок. А от кримських персиків я наїлася вдома. На центральному ринку у Вінниці кіло коштує 12 гривень, а черешня — по 6. Диня дешевша, ніж навіть у Джанкої. Кіло — по 4,5 гривні.

Зараз ви читаєте новину «Кримські фрукти краще брати за межами півострова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі