середа, 10 жовтня 2007 17:45

Кредиткою вигідно оплачувати рахунки

Свого сина Ірина Кагадій, 40 років, зі столичного масиву Микільська Борщагівка записала на підготовчі курси Національного авіаційного університету. Чотири місяці навчання коштують 1 тис. грн.

— Платити сказали через банк, — розповідає Ірина. — На території вузу є банківське відділення. Але там до каси стояла довжелезна черга — більш ніж півсотні людей. До закриття могла й не встигнути.

Дорогою додому зайшла до відділення "ПриватБанку" на просп. 50-річчя Жовтня. Поцікавилася, скільки установа бере за переказ. Два проценти, тобто у вашому випадку — 20 грн, пояснили Ірині. Та попрямувала до виходу.

— Як ви хочете платити — готівкою чи кредитною карткою? — покликала жінку касир. — Два проценти беремо лише при оплаті готівкою. Якщо ж розраховуватиметеся карткою нашого банку, обслужимо безплатно.

Кредитну картку "ПриватБанку" Ірині видали півтора року тому на роботі. Та скористатися нею вона не наважилася.

— Якщо повернете гроші менш як за 45 днів, проценти чи комісійні за кредитом вам не нараховуватимуть, — заспокоїла касирка. — Кредиткою вигідно розраховуватися в супермаркеті. Комісію теж не беруть. Та не забудьте повернути гроші вчасно.

Кредиткою Ірина розрахувалася у вересні, а на початку жовтня повернула 1 тис. грн у тому ж відділенні. Відсотків і комісій банк не нарахував.

Зараз ви читаєте новину «Кредиткою вигідно оплачувати рахунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі