неділя, 15 квітня 2007 14:33

Кредит на сільгосптехніку оформлять за півгодини

Кредити на дрібну сільськогосподарську техніку — мотоблоки, мотокультиватори, плуги — з квітня видає компанія "Догмат-Україна" через свою торгову марку "Єврокредит". Покупець може не робити початкового внеску на покупку. Йому оплатять усю вартість товару.

— Спершу покупець має вибрати у магазині або на складі товар, узяти на нього рахунок-фактуру, — пояснює Тимофій Саврицький, 28 років, керівник департаменту кредитування компанії "Догмат-Україна". — Із нею звернутися до нашого пункту оформлення кредитів чи офісу "Євпропункт". Їх понад 2,5 тисячі по всій країні, чи не в кожному місті або райцентрі. У пункті оформлення позичальник пред"являє паспорт, ідентифікаційний код і заповнює заявку на кредит, яку ми надсилаємо на перевірку. Рішення про видачу кредиту приймаємо за 20–30 хвилин. Але не більш ніж за одну добу у випадку, якщо з продавцем сільгосптехніки раніше ніколи не укладали угоди про співпрацю. Довідку про доходи з місця роботи приносити не обов"язково.

"Єврокредит" переказує гроші миттєво на банківський рахунок продавця мотоплуга або культиватора. Того ж дня можна отримати свій товар.

Відсоткова ставка за кредитом залежить від умов кредитування. Найменша — якщо позичальник власними коштами сплачує 20–30% вартості товару і пред"являє довідку про доходи. Йому позичать до 20 тис. грн на строк до трьох років. При оформленні кредиту без довідки про доходи і початкового внеску відсотки вищі, а сума кредиту може бути до 5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Кредит на сільгосптехніку оформлять за півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі