неділя, 11 березня 2007 15:15

Компанія повернула гроші за йогурти

Торік компанія "Данон" обіцяла повернути гроші споживачам, які залишаться невдоволеними йогуртами "Активія". Ці продукти за два тижні мали покращити травлення.

— "Активія" — це не ліки. Сирки та йогурти не можна поєднувати з кавою, цигарками чи алкоголем. Тільки так їх споживання принесе користь, — розповіла асистент бренд-менеджера "Активії" Марія Зуєва.

Я вирішила провести експеримент і перевірити обіцянки компанії. Почала їсти продукти "Активії". Відмовилася від кави, чорного чаю, хот-догів, смаженої картоплі, пиріжків і навіть улюбленої київської перепічки. Для чистоти досліду не пила спиртного і їла мало солодкого. Щодня на десерт купувала сирки або йогурти. Щоразу різних смаків. Чеки разом з етикетками відкладала до великого конверта. Помітила, що вже за тиждень звикла до "Активії". Замість одного йогурту почала з"їдати два, три, а то, й п"ять на день. Через два тижні подзвонила до компанії.

— Ви не задоволені результатом? Відправте в конверті етикетки або кришечки від 14-ти продуктів "Активія", — тараторила дівчина у слухавку на гарячій лінії. — Вкажіть, чим саме ви незадоволені. Головне — пишіть розбірливо.

Кожну етикетку я прикріпила до чека. Порахувала витрачену суму — 54, 01 грн. Написала лист. Мовляв, я бідна студентка, раніше харчувалася усім без розбору. Тому мене часто непокоїв шлунок. За допомогою "Данон" хотіла змінити ситуацію. Але його споживання не допомогло. Важкість у шлунку не зникла. Ваша продукція популярна, смачна, але дорога. Студентові вона не по кишені. Шкода викинутої на вітер стипендії. Буду вдячна, якщо ви повернете гроші.

За кілька тижнів мені зателефонували з компанії — перепитали номер ідентифікаційного коду. Через тиждень я отримала лист. У ньому зазначалося, що гроші можна отримати у найближчому відділенні банку "Аваль". Мені видали суму більшу, ніж я витратила, — 66 грн 16 коп.

Зараз ви читаєте новину «Компанія повернула гроші за йогурти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі