середа, 12 вересня 2007 13:58

Книжки за півціни продають новим клієнтам

Віра Мунька, 37 років, учителька української мови й літератури з села Хрестителеве, що за 60 км від Черкас, замовляє літературу в "Книжковому клубі".

— Для першого разу взяла Сучасний тлумачний словник української мови й роман Любка Дереша "Трохи пітьми". Оформила заявку на інтернет-сайті. Для нових клієнтів у клубі акція. Дві книжки дісталися мені за півціни — 24 гривні 30 копійок, — розповідає Віра.

Замовлення прийшли поштою через тиждень. За доставку вчителька заплатила 1,5 грн. У посилці знайшла подарунок — настільний годинник із калькулятором і картку клієнта клубу. Вклали туди й каталог нових книжок.

— Того ж дня я замовила "Рецепти для мікрохвильової печі" й оповідання Євгенії Кононенко, — каже жінка. — На цю книжку була знижка. Замовлю ще книги з сучасної української літератури. У нашій районній книгарні таких нема — лише детективи й любовні романи.

Зараз ви читаєте новину «Книжки за півціни продають новим клієнтам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі