понеділок, 16 квітня 2007 16:52

Гороскопи оплачують з мобільного телефону

У січні киянка Марина Мірошниченко, 25 років, замовила персональний гороскоп. Прислали його електронною поштою.

Це особиста таємниця, наголосили в приписці. Переказувати чи показувати прогноз іншим не можна, інакше втратить силу. Багато чого справдилося, впевнена Марина. У лютому, на її пораду, гороскоп замовила подруга.

— Якось зайшла до неї в гості, — згадує Марина. — Гороскоп лежав на письмовому столі. Я не втрималася й прочитала — слово в слово, як мій січневий. Ми сприйняли гороскоп як розвагу.

Щоб отримати персональний гороскоп по Інтернету, треба заповнити анкету. Вказати місце, час та дату народження, дати народження батьків, своє ім"я, прізвище та по батькові. Оплату приймають з мобільного телефону. Замовник посилає СМС-повідомлення на вказаний номер — і гроші знімають з рахунка. Гороскоп на місяць коштує 7–10 грн, на рік — 30–35 грн. Щоденний гороскоп можна отримати СМСом. Ціна — 3,5 грн.

Маловідомий астролог за 15–20 хв. особистого спілкування бере 50 грн, за годинну консультацію — 260 грн. Павло Глоба за такий час візьме щонайменше 2 тис. грн.

— У Львові була колись рекламна газетка "Оголошення і реклама", — розповідає львів"янин Георгій Ушаков, 37 років. — Я там працював коректором. Мені також доручали складати гороскопи. Я ставився до них не надто серйозно. Інтернету не було. Щоб не списувати з інших видань, складав їх сам. Купив місячний календар і складав прогнози для різних знаків зодіаку. У мене син — Лев, дружина — Стрілець, а я — Діва. Ідучи на роботу, питав, що кому  на завтра потрібно — успіх у сімейних справах, кар"єрне зростання чи романтичний настрій. Поганих прогнозів не писав ніколи. За словами друзів, мої прогнози часто справджувалися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскопи оплачують з мобільного телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі