середа, 18 липня 2007 19:26

Дублікати ключів обійшлися у 75 гривень

Мешканець м. Ірпінь Київської області В"ячеслав Сідляр, 35 років, ловив на човні рибу. Так сталося, що сумка з ключами від квартири й машини, а також з електронним ключем від домофона пішла на дно. По дублікат подався до майстерні.

В Ірпені за залізничним базаром, в одному приміщенні з магазином замків, є майстерня. Там роблять ригельні ключі, як потрібно Сідляру, за 25–30 грн, двоборідкові — за 20–30 грн. Сказали, що можуть виготовити й будь-які автомобільні. Залежно від складності це коштуватиме до 400 грн. Ключі до старої іномарки обійшлися б у 25 грн.

Але Сідляр поїхав до столиці — може, там це зроблять дешевше.

— У майстерні на вулиці Прорізній, недалеко він Молодого театру, ригельні замки не роблять узагалі. Одноріжкові обіцяли виточити за 12 гривень, — розповідає Сідляр, — а от автомобільні можуть запропонувати тільки для "жигулів", а у мене ж старий "фольксваґен".

Чоловік знайшов майстерню "Світ ключів" у підвалі торговельного центру "Патерсон" біля метро Оболонь. За дублікат ригельного ключа узяли 15 грн, за двоборідковий — теж 15 грн, а до "фольксваґена" зробили за 25 грн. Вдалося продублювати й ключ від домофона — за 20 грн.

Такі замовлення виконують протягом 5–20 хв.

Зараз ви читаєте новину «Дублікати ключів обійшлися у 75 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі