четвер, 30 серпня 2007 17:50

Дітей провезуть на поні за 10 гривень

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Марк Пилипенко й Альона Воскобой катаються на поні у столичному парку ”Нивки”
Марк Пилипенко й Альона Воскобой катаються на поні у столичному парку ”Нивки”

У вихідні у столичному парку "Нивки", що біля метро Берестейська, дітей катають на поні. 7-річний Марк Пилипенко вперше їздить верхи.

— Я дуже люблю їздити на конику, — вилазить на поні. — А минулого року боявся їх. Чорна конячка мені дуже подобається.

Поряд на чорного поні всідається Альона Воскобой, 7 років. Доглядачка веде коней за узду по асфальтовій доріжці навколо пам"ятника.

Тварин доглядає Ганна Телешева, 15 років, разом із двома подругами. Приводять їх із приватної стайні біля ресторану "Родео" на просп. Перемоги. Там є й невеликий манеж для вигулу коней.

Ганна приходить до поні щоранку о дев"ятій. Тут із нею ще п"ятеро дітей.

— Я маю нагодувати й напоїти поні. Даю сіно й овес, — розповідає дівчина. — Потім розчісую гриву й хвіст, заплітаю у кіски. Вичищаю стійло. За дві години приводимо їх у парк. Як довго стоїмо без діла, то й самі катаємося.

Із поні дівчина стоїть у парку до сьомої вечора. За день катає до півсотні дітей. Проїхати по малому колу коштує 10 грн, по великому — удвічі більше. Півгодини прокату поні або верхового коня обійдеться в 50 грн.

Зараз ви читаєте новину «Дітей провезуть на поні за 10 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі