пʼятниця, 23 листопада 2007 16:25

Дипломні роботи пишуть на замовлення

Жителька Житомира Наталя Бойко, 32 роки, працює на залізниці. Заочно навчається у Київському елоктромеханічному технікумі. Цього місяця приїхала на сесію. До початку іспитів треба здати контрольні. Їх жінка замовила у студентів стаціонару.

— Тут навчається моя двоюрідна сестра, — розповідає. — Вона знає, хто ліпше їх робить. За три роботи заплатила по 30 гривень, а за четверту — 50. Там треба було розв"язувати задачі.

Ганна Міхнева, 27 років, — студентка-заочниця Київського політехнічного інституту.

— На роботі були проблеми, я не встигала написати контрольні з культурології та екології, — каже Ганна. — Подзвонила за оголошенням, яке зірвала на зупинці. Назвала теми для рефератів.

Роботи з гуманітарних предметів коштують 7 грн за друковану сторінку. Ганнина робота вмістилася на 10 аркушах. Другий реферат їй зробили зі знижкою — по 5 грн за сторінку.

— У нас сторінка коштує від 8 гривень, — відповів жіночий голос за іншим оголошенням. — Якщо замовляєте дипломну роботу, то три реферати напишемо безплатно. За курсову — два реферати. За один замовлений реферат у подарунок отримаєте ще один.

Газети оголошень у Рівному теж рясніють пропозиціями для студентів.

— Курсова робота з історії України на 40 сторінок? Це коштуватиме 500 гривень, — відповіли по одному з телефонів.

Курсові в Рівному замовляють переважно студенти Київських та Львівських навчальних закладів

Набираємо наступний номер.

— Історія України? Це складна тема. Потрібен час. Вам на коли курсова потрібна?

— За два тижні.

— У принципі, можемо зробити. Готуйте 120 гривень. Курсові в Рівному замовляють переважно студенти Київських та Львівських навчальних закладів. Можете не боятися, що ваш одногрупник із рівненського вузу принесе курсову буква в букву з вашою.

У Рівному здебільшого навчаються студенти з сіл. Вони не можуть заплатити за курсову роботу чи диплом. Пишуть їх самі або шукають в Інтернеті.

Дипломну роботу з історії пообіцяли написати за 300 грн.

Серед молодих завсідників столичних інтернет-кафе також є охочі допомогти з рефератом. Один такий роботу на тему "Іван Мазепа" знаходить на сайті ukrreferat.com за 5 хв.

— Є на 28 сторінок і на 15. Який вам краще підійде? — запитує хлопець.

Замовляю менший. За послугу просить 35 грн.

До кожної сесії студенти-заочники здають чотири-п"ять контрольних робіт або рефератів. Купити їх можна за 200 грн. За весь термін навчання також мають написати три-чотири курсові роботи — по 100–300 грн кожна.

Зараз ви читаєте новину «Дипломні роботи пишуть на замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі