четвер, 19 квітня 2007 19:33

Банк перекаже гроші за дві години

За поштовий переказ до 500 грн у межах країни клієнт сплачує 4%, але не менше 1,25 грн. За суму 0,5-1 тис. грн — 2%, понад тисячу — 1,2%. Додатково сплачують за послуги. Тому великі суми грошей вигідніше переказувати в мережі одного банку, з одного відділення в інше.

За грошовий переказ у гривні без відкриття рахунку в "Укргазбанку" сплачують 2 грн незалежно від суми. Отримувач за видачу готівки додатково сплачує там 0,5% від суми переказу, але не менше 2 грн.

— Гроші надійдуть не довше як за дві години, — каже Ігор Фомічов, 27 років, з департаменту клієнтської політики "Укргазбанку". — Переказ можна зробити в більшості підрозділів, розташованих в усіх регіонах. Для переказу треба точно вказати назву, МФО підрозділу, в якому отримуватимуть переказ, номер поточного рахунку одержувача. Або ж номер транзитного рахунку, якщо гроші пересилають на вимогу. Ще вказують прізвище, ім"я, по батькові та паспортні дані одержувача.

Приміром, за пересилання 5 тис. грн на пошті стягнуть 64 грн. Гроші видадуть за два-три дні. А в банку треба буде сплатити 27 грн.

За пересилання іноземної валюти українські банки беруть 1–7% від суми переказу, але не менше 5 грн.

Зараз ви читаєте новину «Банк перекаже гроші за дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі