середа, 14 березня 2007 16:37

Антон Гавришин грає в більярд на гроші

26-річний Антон Гавришин із Донецька заробляє на життя грою на більярді.

— Два роки тому я закінчив Київський авіаційний університет.  Отримав фах енергетика. Працювати за спеціальністю не дуже  вигідно, а залишитися на якійсь іншій роботі в Києві не вдалося — конкуренція висока. Зараз мене годує більярд.

У студентські роки Антон із друзями ходив до столичного більярд-клубу "Авіатор". Хлопці з групи показали йому кілька більярдних трюків. За 5 років Гавришин навчився грати дуже добре.

— Коли повернувся в Донецьк, роботи не знайшов. Тепер щовечора ходжу по більярд-клубах та кафе. Граю на гроші з професійними гравцями. Рік тому в мене були гроші, щоб піти до місцевого гуру-більярдиста. Він бере 250 гривень за годину тренувань. Я взяв у нього 20 уроків і заплатив тисячу доларів. За перший місяць повернув собі ті гроші. Відтоді тисяча доларів на місяць — моя середня зарплата. Граю на спір, граю на гроші, граю як із профі, так і з початківцями. Нещодавно став давати уроки гри.  Грошей витрачаю мало — навіть курити кинув. Збираю на автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Антон Гавришин грає в більярд на гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі