понеділок, 16 липня 2007 14:24

Алекс Данилюк щомісяця платить за освіту 1200 гривень

18-річна киянка Алекс Данилюк витрачає на освіту близько 1200 грн на місяць. Гроші їй дають батьки та бабуся з дідусем. Дівчина навчається в технікумі при Міжрегіональній академії управління персоналом (МАУП). Витрачає на це 300 грн. А ще займається англійською мовою, малюванням, грою на гітарі та відвідує комп"ютерні курси.

Комп"ютерну академію "Шаг" на столичній Петрівці порадила мама. За 10 місяців Алекс вивчила програми для роботи з фотографіями та малюнками. Виклала за це близько 5 тис. грн — 500 грн щомісяця.

Англійську киянка вивчає з дитячого садка. Вирішила додатково займатися з репетитором — повправлятися у граматиці та розмовній мові. Заняття тричі на тиждень коштують 165 грн.

— Курси малювання на Поштовій площі я знайшла по рекламі, що висіла на стовпі. Плачу за них 50 гривень на тиждень. Малюємо гіпсові голови. Працювали над натюрмортами, — розповідає Данилюк.

За уроки гри на гітарі у школі мистецтв на Троєщині дівчина платить 125 грн на місяць. Щоб добре грати, Алекс відвідує заняття з сольфеджіо та співів. За це віддає ще 100 грн.

З вересня Алекс Данилюк планує почати вивчення мови глухонімих. Може знадобиться, каже дівчина. Школу вона вже знайшла. Заняття коштуватиме 20 грн. А з січня наступного року киянка хоче вчити другу іноземну — французьку.

Зараз ви читаєте новину «Алекс Данилюк щомісяця платить за освіту 1200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі