вівторок, 31 березня 2020 15:44

Убивство українця: затримали трьох португальських офіцерів

Убивство українця: затримали трьох португальських офіцерів
Поліція Португалії затримала трьох офіцерів міграційної служби, підозрюваних у вбивстві українця. Фото https://www.policiajudiciaria.pt

Поліція Португалії затримала трьох офіцерів міграційної служби, підозрюваних у вбивстві українця.

Затриманим офіцерам міграційної служби 42, 43 та 47 років. Слідство встановило, що вони причетні до вбивства 40-річного українця, який 10 березня намагався в'їхати до Португалії. Українець приїхав до цієї країни рейсом із Туреччини. В аеропорту Лісабона йому відмовили у в'їзді з незрозумілих поки що причин. Він почав вимагати, щоб йому пояснили ситуацію. Але інспектори застосували проти чоловіка фізичну силу й наділи наручники - повідомляють на офіційному сайті поліції https://www.policiajudiciaria.pt.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбився літак, який віз лікарів і медикаменти

З невідомої причини йому заборонили в'їзд до країни і жорстоко побили ногами. Після цього в нього стався напад епілепсії. Його доставили до лікарні, проте після цього повернули до аеропорту. Там потерпілого вбили в кімнаті без камер спостереження. Інспекторам міграційної служби загрожує до 25 років позбавлення волі.

На Філіппінах розбився літак авіакомпанії Lion Air, який віз лікарів і медикаменти. Трагедія сталася 29 березня при злітанні з міжнародного аеропорту Маніли.

Зараз ви читаєте новину «Убивство українця: затримали трьох португальських офіцерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі