понеділок, 20 березня 2017 23:45

Польща спростила процедуру видачі віз

Польща спростила процедуру видачі віз
Польща спростила процедуру видачі віз Фото:lifepoland.com.ua

Консульства Польщі у пунктах прийому візових анкет в Україні спростили порядок видачі віз. Це стосується національної та шенгенської віз.

"Починаючи з 3 квітня 2017 року нова система реєстрації буде запроваджена у пунктах прийому візовий анкет у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі та Чернівцях. Має на меті спростити та полегшити процедуру отримання реєстрації. Заявники, котрі зареєстровані у Луганській та Донецькій областях, можуть подавати документи на отримання візи в пункти у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі та Чернівцях за умови надання довідки, яка підтверджує факт переселення з Донецької чи Луганської області", - повідомляє Консульство Республіки Польща у Вінниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко домовився зі Швейцарією та Ліхтенштейном щодо безвізу

Кабмін встановив квоти на імміграцію для іноземців, які хочуть приїхати в Україну. Це 3 963 людини на 2017 рік. Для родичів громадян України - повнорідні брати і сестри, дідусі та бабусі, онуки чи онучки – 1 187 осіб. Для осіб, які раніше були громадянами країни, – 558. Для батьків, подружжя та неповнолітніх дітей іммігрантів – 2 223 людини.

Зараз ви читаєте новину «Польща спростила процедуру видачі віз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі