понеділок, 15 жовтня 2018 11:05

Як зберегти сім'ю, їдучи на заробітки

Як зберегти сім'ю, їдучи на заробітки
Антон Угляр родом із Тернопільщини. 9 років живе у британському Лондоні

На заробітки за кордон краще їхати неодруженому. Або разом зі своєю половиною.

Так вважає Антон Угляр із Тернопільщини. Він 9 років живе у британському Лондоні.

"Їдучи за кордон, найважливіше – мати ціль, мету. Є люди, що заробили грошей - і додому. Інші залишаються в Англії на 12-15 років. Потім уже бояться повертатися. За ці роки багато змінюється. Спілкується з рідними через скайп, але йому вже важко бути з ними на одній хвилі. Не бачив дитини 10 років, а по комп'ютеру командує, як їй себе вести. Або сварить. Від довгої розлуки сім'ї розпадаються. Людина їде за кордон заробити. А виходить: щось здобуває, але багато втрачає", - каже Угляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла про нелегальне життя в США

Натомість, вважає, разом у чужій країні подружжя може бути успішним.

"Заробляють гроші, купують нерухомість в Україні - бо приїжджають в основному, щоби дати якийсь старт дітям. Живуть на зарплату дружини, а зарплату чоловіка відкладають. Жінки в Англії заробляють менше. Удвох за 3-4 роки можуть скопити на квартиру в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 годин в "холодильнику" і штрафи по 10 тисяч гривень: три історії заробітчан

Повну версію розмови з Антоном Углярем можна прочитати тут.

Заробітчанство входить у трійку найпоширеніших причин, через які люди розлучаються. Сім'ї розпадаються після 2 років розлуки, за спостереженням київського сімейного психолога Катерини Геращенко. Не врятує ні телефон, ні скайп. Відсутність фізичного контакту, постійні ревнощі та підозри у зраді призводять до розлучення подружжя, які прожили у шлюбі понад 20 років.

Зараз ви читаєте новину «Як зберегти сім'ю, їдучи на заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі