субота, 15 грудня 2012 17:00
Марина Фролова
Марина Фролова
Марина Фролова

Наша няня хвойда

– Можеш собі уявити, наша няня виявилась хвойдою. Як її вигнати? – нервово говорить телефоном моя найліпша подруга.

Три місяці тому вона підшукала для ­свого 12-місячного сина доглядальницю. 42-річну Жанну порекомендувала знайома знайомої. Няня розповіла, що родом із кримського міста Джанкой. ­Деякий час працювала на Рубльовці, елітному селищі під Москвою.

У 25-річної подружки з 33-річним чоловіком велика квартира. Няня живе в окремій кімнаті. У них же харчується. Працює 8 годин на день, має два вихідні. На місяць отримує 4 тисячі гривень.

– Як ти її розкусила? – питаю.

– Вона спить з усіма чоловіками, з якими знайомиться. А знаходить їх завдяки музичному каналу. Там унизу екрана є стрічка, в якій пишуть ­номери телефонів тих, хто шукають ­пригод. Сьогодні вона подзвонила і сказала, що не прийде ночувати, бо їде до Анатольїча. Йому 60 років.

Тут у черзі сидять пристойні чоловіки

Подружка розговорила няню на кухні за чаєм. Жанна похвалилася, що до 40 років мала 200 статевих ­партнерів. А потім перестала їх рахувати.

– У неї ж можуть бути статеві інфекції. Ну, там гонорея, трипер, ще шось, – розмірковує подруга. – Я її відвела до лікаря, щоб здала всі аналізи. Нічого не знайшли. Але ж я не знаю, скільки чоловіків у неї було після цього!

Вигнати няню подруга не може – ­мучить почуття провини. Але й митися у ванні вже не наважується. Приймає лише душ.

Наступного разу подруга телефонує зі шкірвендиспансера. У неї на тілі виступили рожеві плями.

– Тут у черзі сидять такі пристойні чоловіки. І не подумаєш, що вже хворі, – шепоче в слухавку. – В мене лікар аналіз узяв. Сказав – це нервове, рожевий лишай. Виписав мазь.

Після наради вирішуємо сказати няні, що мама подруги продає хату в селі й переїжджає жити до них. Тепер вона доглядатиме за дитиною. А в ролі матері із села буде моя мама.

Зараз ви читаєте новину «Наша няня хвойда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі