четвер, 02 вересня 2010 17:40

Змусити взяти невигідний маршрут не можемо

"Я працюю у Рівному на фірмі. Наше село від обласного центру — за 15 км. Але добиратися на роботу важко. Відколи взимку через погану дорогу від нас відмовився перевізник, прямих рейсів із нашого села  залишилося всього два. О 6.00 та 18.00. Їздимо об"їзним маршрутом. Щодня прокидаюся вдосвіта. Іду пішки 6 кілометрів до траси в Антополі й там сідаю на попутку. Є ще сім об"їзних рейсів, але це теж не вихід. Бо до Рівного об"їжджаємо аж 40 кілометрів і прибуваємо в місто о 9.30.  Зверталися і в сільраду, і до районних чиновників, але допомоги не бачимо".

Людмила, 42 роки, жителька села Гориньград Другий Рівненського району.


Відповідає начальник обласного управління промисловості та розвитку інфраструктури Олександр Сергієнко, 38 років.

— Ми про цю проблему знаємо. Але ніяк не можемо знайти підприємця, який би погодився робити додаткові рейси на Гориньград Другий через Білу Криницю. Цього року кілька разів оголошували конкурс серед перевізників, наступний буде 7 вересня. Змусити взяти невигідний маршрут ми нікого не можемо. Хіба якщо селяни самі знайдуть якогось підприємця, який погодився би на прямі рейси у зручний для них час.

Зараз ви читаєте новину «Змусити взяти невигідний маршрут не можемо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі