середа, 15 серпня 2007 07:10

Злочинця в перуці затримали на кордоні

Прикордонники чопського загону затримали в пункті пропуску "Ужгород" громадянина Угорщини 33-річного Корнела, який підозрюється у викраденні дев"яти автомобілів. Чоловік намагався незаконно перетнути кордон, щоб на батьківщині уникнути покарання.

— За п"ять хвилин до півночі у пункт пропуску під"їхала "шкода", — розповідає керівник прес-служби Чопської митниці Василь Ярмолюк. — Угорець, який назвався Ласлом, вийняв із кишені паспорт. Поки прикордонники перевіряли документи, водій почав труситися від хвилювання. Тому його негайно затримали для детальнішої розмови.

Паспорт виявився фальшивим. За допомогою високоякісного лазерного принтера до паспорта було вклеєно нову фотокартку. А на голові в подорожнього виявилося не справжнє волосся, а перука. Під час встановлення особи прикордонники з"ясували, що й оптичні окуляри іноземцеві непотрібні.

Виявилося, що Корнел — мешканець Будапешта. Підозрюється у викраденні легкових автомобілів. У цьому сам чесно зізнався. Тому на батьківщині змінив зовнішність і підробив документи для уникнення покарання.

Зараз ви читаєте новину «Злочинця в перуці затримали на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі