понеділок, 11 червня 2007 07:08

"Жигулі" збили батька з дворічною дитиною

28-річний Микола Гриняк загинув 6 червня під колесами легковика на дорозі в селі Оришківці Гусятинського району Тернопільської області. 2-річного Назара у возику машина відкинула вбік. Це врятувало малюкові життя. У хлопчика закрита черепна травма, струс мозку.

Трагедія сталася близько восьмої вечора. 20-річний Юрій на великій швидкості вилетів на "жигулях" на узбіччя сільської дороги, де Гриняк із сином простував до знайомого. Микола помер на місці — прийняв на себе весь удар. Злякавшись скоєного, водій утік із місця пригоди. За кілька кілометрів його авто застрягло в багнюці на лісовій дорозі. Юрій зі своїм напарником по роботі залишили машину й подалися до траси, звідки збиралися дістатися Тернополя.

Водночас у селі працювала оперативна група. Дитину забрали до райлікарні, а на дорогах оголосили про перехоплення "жигулів". Чортківські міліціонери запідозрили, що двоє парубків, які "голосують" на трасі, причетні до трагедії. Юрій зізнався у скоєному, розповів, що не впорався з керуванням. Каже, що зустрічна іномарка засліпила очі фарами.

— Його слів не підтверджує очевидець, місцевий житель, — зазначає майор обласної державтоінспекції Микола Лецкалюк. — У крові водія алкоголю експертиза не виявила.

Юрій того дня о шостій ранку виїхав у справах до сусіднього Борщівського району. На час аварії перебував за кермом 15-ту годину.

Зараз ви читаєте новину «"Жигулі" збили батька з дворічною дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі