пʼятниця, 25 травня 2007 07:11

Зґвалтування 10-річного Михайла знімали на відео

У селі Запереділля Міжгірського району Закарпатської області троє підлітків зґвалтували 10-річного Михайла. Усе відзняли на відеокамеру мобільного телефону і розповсюдили між друзями.

— Того дня Михайлик вийшов на вулицю погуляти, — розповідає прокурор Міжгірського району Богдан Пилип. — До хлопчика підійшли троє односельчан — 17-річний Василь, 18-річний Іван та 19-річний Павло. Вони запропонували малому покататися на "москвичі". Однак хлопчина відмовився. Тоді вони, погрожуючи малому, примусили його сісти в авто.

Хлопці від"їхали за село і по черзі ґвалтували малого, фіксуючи все на мобільний телефон. Наступного дня хизувалися відео перед своїми однолітками, а через тиждень усі сільські діти мали на своїх мобільниках відзняте.

— Те, що з ним сталося, Михайло затаїв. Хлопчик живе з бабусею. Його батьки розлучилися, мама вже кілька років живе у Мукачевому. Про насилля над малим бабця дізналася від сусідських дітлахів, які похвалилися відео. Того ж дня жінка заявила у міліцію та прокуратуру.

Юнаків затримали, проти них порушили кримінальну справу. Хлопці стерли з телефонів відзняте, але в усьому зізналися. Усі троє з родин заробітчан. Іван і Павло ніде не працюють, Василь навчається в дев"ятому класі сільської школи.

Правоохоронці шукають докази в телефонах інших підлітків. Василеві, Іванові та Павлу загрожує позбавлення волі до семи років.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування 10-річного Михайла знімали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі